APLICAȚIE SMART CITY – ORAȘ INTELIGENT PENTRU A VENI ÎN SPRIJINUL CETĂȚENILOR

APLICAȚIE SMART CITY – ORAȘ INTELIGENT PENTRU A VENI ÎN SPRIJINUL CETĂȚENILOR

În cel mai scurt timp, giurgiuvenii vor avea la dispoziție o aplicație pe care o pot descărca în telefonul mobil pentru a putea sesiza problemele comunității de orice fel, acestea ajungând într-un timp mult mai scurt în competența celor care trebuie să le rezolve.

Folosind tehnologia modernă bazată pe terminale mobile, având ca modalitate de transmisie internetul, informația ajunge imediat în dispeceratul Primăriei de unde este redirecționată instituțiilor competente spre soluționare.

Locuitorii pot semnala probleme folosind telefoanele mobile, atât cele Android, cât și cele care funcționează pe platforma IOS, atașând la sesizarea respectivă poze, filmări, locația GPS sau documente în formate uzuale. Centralizarea problemelor, precum și rezolvarea acestora pot fi permanent vizualizate într-un panou de comandă care oferă aceste informații în mod automat, cetățeanul fiind informat tot timpul asupra stadiului în care se află sesizarea, până la rezolvarea acesteia în termen.

Noua aplicație implementată face parte din strategia Smart City pe care Primăria Giurgiu a adoptat-o și care a stat ca platformă de dezvoltare durabilă din vara anului 2016.

Ultima modificare: 18.05.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PROIECT TRANSFRONTALIER PENTRU VALORIFICAREA ZONEI ADIACENTE CETĂȚII GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.